Maps to the stars je prejel včeraj novi trailer še za angleški trg. To je film režiserja Davida Cronenberga, kateri je nazadnje naredil Nevarno metodo ter Kozmopolis.

Tragično-dramatična zgodba govori o življenjih, ki se odvijajo v samem Hollywoodu. V trailerju spoznamo družino Weiss, katero sestavlja oče Stafford (John Cusack), obogateli analitik in trener, ter mati Cristina (Olivia Williams), ki večino časa skrbi za svojega 13 letnega sina Benjieja, najstniškega zvezdnika. Stafford Weiss trenira med drugimi tudi Havano (Julianne Moore), igralko, ki želi posneti isti film, kateri je naredil njeno pokojno mati Clarice (Sarah Gadon) slavno v šestdesetih. Poleg tega pa ima Havana nočne more, kjer pogosto vidi duha svoje mati. Poleg vsega pa spoznamo tudi Agatho (Mia Wasikowska), hči Stafforda, katera se pa spoprijatelji z talentiranim igralcem Jeromeom (Robert Pattinson).

Film je bil prvič predvajan maja letos, na filmskem festivalu v Cannesu, kjer je sprejel presenetljivo dobre kritike. V Sloveniji še nimamo datuma za premiero, v Nemčiji in Avstriji pa se bo film začel vrteti že naslednji mesec.

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x