The Guest (Gost) je novi film režiserja Adam Wingard, kateri je med drugim naredil V/H/S (2012) grozljivko. Tokrat se bo preizkusil v skrivnostnem trilerju, kjer bo glavno vlogo odigral Dan Stevens.

Trailer se začne z obiskom Davida (Dan Stevens) pri družini Peterson, kjer meni, da je bil dobri prijatelj njihovega sina, kateri je umrl v vojni. Ko pa ga družina toplo sprejme v svoj dom, se pa začne tudi serija naključnih smrti.

V ZDA se bo film začel predvajati že Septembra 2014, za evropo pa datum še ni znan. Film bo, kot izgleda po trailerju, uporabil idejo, katero smo že ducatkrat videli v podobnih trilerjih, zaradi česa smo tudi skeptični glede originalnosti filma. Bomo pa vsekakor projekt spremljali in vas o tem še naprej obveščali.

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x