Drugo leto bomo lahko videli tudi nov del franšize Zvezdne steze, ki je dobila nov zagon leta 2009. To bo prvi med novejšimi filmi, ki ga ne bo režiral J.J. Abrams, ker je le-ta “prebegnil” k drugi zvezdni franšizi, saj bomo lahko že ta mesec videli sedmo epizodo Vojne zvezd, katere režiser je. Pri novem filmu bo tako prisoten le kot producent, medtem ko je njegov naslednik postal Justin Lin, režiser kar štirih filmov iz franšize Hitri in drzni (Fast and Furious).

Tretji del pustolovščin vesoljske ladje Enterprise bo nosil ime Star Trek Beyond (Zvezdne steze: Onkraj) in zopet bomo lahko videli vse glavne igralce kot so Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Karl Urban in Zoe Saldana, medtem ko jim bo tokrat mešal štrene Idris Elba v vlogi zlobnega Klingonca.

Film je napovedan za julij prihodnje leto in zanimivo bo videti, v katero smer se bo franšiza nagnila po odhodu Abramsa.

Igralska zasedba filma

Igralska zasedba filma

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] Prvikrat je film režiral američan Joe Pytka, ki je v svoji karieri posnel tudi mnoge dokumentarce, videospote (‘Heal the world’ z Michaelom Jacksonom) in reklame (je človek z največ nominacijami ceha ameriških režiserjev za televizijske reklame). V drugo se bo v režiserski stolček namestil kitajec Justin Lin, ki se lahko pohvali z režiranjem večih delov ultraoktanske franšize Hitri in drzni (Hitri in drzni: Tokio drift, Hitri in drzni 4, 5 in tudi 6), letos pa si bomo lahko ogledali njegove Zvezdne steze: Onkraj. […]

1
0
()
x