Ljubitelji video igričarske franšize Warcraft so danes prišli na svoj račun, saj je izšel prvi napovednik za istoimenski film. Režirijo ima pod nadzorom Duncan Jones, ki je pred tem režiral podcenjen dobro sprejeta celovečerca Luna in Izvorna koda. Warcraft: Začetek govori o izbruhu vojne med ljudmi in orki.  Zgodba bo sledila dvema protagonistoma obeh strani konflikta, tako imamo na strani orkov Durotana, ki ga igra Toby Kebbell (Zora planeta opic, Fantastični štirje), na strani Zavežništva ljudi pa imamo viteza Anduina Lotharja, ki ga igra Travis Fimmel (Vikingi). Dominic Cooper (Prvi maščevalec: Stotnik Amerika) bo v filmu igral kralja Llana Wrynna, medtem ko se bo ameriška igralka Paula Patton (Misija: Nemogoče – Protokol duh) pridružila zasedbi, kot pol-orkinja in pol-človek Garona Halforcen.

Po napovedniku sodeč nas čaka epska dogodivščina, katere vizualni efekti se lahko primerjajo tudi z lanskoletnim Hobitom. Vendar, filmi posneti po istoimenskih igricah imajo slabo zgodovino, toda obetaven režiser ter zasedba nam dajejo upanje, da se lahko to prekletstvo naslednje leto uniči. Odgovor na to vprašanje pa bomo Slovenci dobili po izidu filma 9. junija 2016.

WARCRAFT_ junij 2016

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me