Lucasova megalomanska vesoljska saga, ki z večjimi ali manjšimi presledki v kinematografe privablja trume oboževalcev, bo decembra letos končno dočakala svoj zaključek. Filmov iz znanega vesolja bo seveda še več, a kar se tiče neposrednih navezav na izvirnik iz leta 1977, se tu zgodba nepreklicno zaključuje. Vsaj tako obljubljajo ustvarjalci.

Zadnje poglavje sledi dogodivščinam Anakina, Luka, Hana, Chewia, Bena, Rey in ostalih junakov leto dni po dogodkih iz prejšnjega dela (Poslednji Jedi, 2017), zanimivo pa bo videti, kako pristno je ustvarjalcem v film uspelo ponovno vključiti Leio, saj je igralka Carrie Fisher na žalost preminila še pred pričetkom snemanja. Obeta se tudi vrnitev številnih drugih ikoničnih likov, ustvarjalci pa obljubljajo, da so se Vzpona lotili z dejanskim upoštevanjem, da gre za zaključek, kar zna Hollywood velikokrat pozabiti.

Da je Zvezdna norija še kako prisotna tudi pri nas, priča tudi dejstvo, da si lahko v kinematografih vstopnice za predpremierni ogled zadnjega dela franšize, ki bo s predvajanjem sicer pričel (šele) 19. decembra 2019, zagotovite že zdaj, do takrat pa lahko do nezavesti analizirate še najnovejši napovednik.

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x