Pred dvema tednoma si je svet lahko ogledal najnovejši napovednik za Vojno zvezd: Sila se prebuja, ki je navdušil oboževalce franšize (ter tudi nas na Filmstartu). Danes je pa izšla nepričakovana poslastica s strani Disneya v obliki novega napovednika za sedmo epizodo Vojne zvezd namenjen specifično japonskemu občinstvu. Novi napovednik ima mnogo novih prizorov in dialogov, ki niso bili vključeni v mednarodni različici. Med drugim lahko vidimo, kako sta se spoznala naša protagonista Rey in Finn, Chewbacco v napetem akcijskem prizoru, dodatne prizore z robotom BB8 in še več. Zasledimo pa lahko tudi novo skladbo, ki jo je legendarni filmski skladatelj John Williams napisal posebej za ta film.

Screen_Shot_2015-04-16_at_1.38.59_PM.0

Ni skrivnost, da komaj čakamo na 17. december, ko si bomo končno lahko ogledali nadaljevanje epske sage Vojne zvezd. Do takrat pa si poleg tega poglejte tudi prejšnje napovednike (vsi so tudi objavljeni na naši spletni strani), katere ste si sigurno tako kot mi ogledali že neštetokrat.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x