Dovolj je bilo krajših napovednikov, napovednikov za napovednik in vseh ostalih posnetkov, ki so nas samo dražili (milo rečeno), dokler ni prišel dan za ta pravo stvar. No, danes je vendarle napočil ta dan in dobili smo drugi daljši napovednik za sedmo epizodo Vojne zvezd franšize imenovano Prebujenje sile! Napovednik je bil premierno predvajan za Ponedeljkov večerni nogomet (Monday Night Football).

5543ca9adb753b82389cbdc6_vanity-fair-star-wars-03

Oscar Isaac kot odporniški pilot Poe Dameron.

Končno smo dobili malo več dialoga od glavnih igralcev, vendar še zmeraj nismo videli slavnega Lukea Skywalkerja, čeprav vemo da bo zagotovo v filmu. Če smo karkoli do zdaj oboževalci franšize pogrešali Film režira J.J. Abrams in začetek nove sage si bomo lahko ogeldali v kinodvoranah 17. decembra.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
3 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] Napovednik: Vojna Zvezd: Prebujenje sile […]

trackback

[…] oktobra, ko smo dobili novi uradni poster, in dneva kasneje, ko je prišel (skoraj) zadnji uradni napovednik za prihajajoče nadaljevanje Vojne zvezd s podnaslovom Sila se prebuja, se sprašujemo, kje je Luke […]

trackback

[…] narašča, dnevi se odštevajo, Vojna zvezd: Sila se prebuja je že pred vrati. S tem je pa svetovni splet čedalje bolj poplavljen z raznimi novicami o tej […]

3
0
()
x