Včeraj je svet končno dočakal prvi pravi napovednik za novi del sage Vojne zvezd, ki bo tokrat nosila podnaslov Poslednji Jedi. Nadaljevanje filma Sila se prebuja prihaja v kinematografe 13. decembra in kot kaže se nam obeta nepričakovan zaplet okoli protagonistke Rey.

Podobno kot je bil to primer pri dražilniku, tudi tokrat spremljamo mlado junakinjo, ki se uri zadnjemu Jediju pri Luku Skywalkerju. Ta spozna, da Rey skriva ogromno moč, ki jo je nazadnje videl pri svojem bivšem učencu Benu Solu, ki sedaj znan kot Kylo Ren. Ravno dinamika med obema glavnima likoma nove franšize bo kot kaže v ospredju, saj je ob koncu napovednika nastavljen manjši namig, da utegne Rey prestopiti na temno stran Sile.

Je ravno slednje tisti glavni kvarilnik, pred katerim je svaril režiser filma Rian Johnson? Ali je to le trik s katerim bi vzbudili dodatno zanimanje pri oboževalcih franšize? Na odgovore bo potrebno še malce počakati, toda že sedaj je jasno, da je film posnet odlično in kot kaže je letošnja filmska sezona tudi sezona izredno vizualnih blockbusterjev med katerimi sta tudi Dunkirk in Iztrebljevalec 2049.

Kot rečeno je tokratni film režiral Rian Johnson, ki pa bo za sklepni del nove trilogije mesto prepustil staremu znancu J.J. Abramsu, ki je zamenjal odstavljenega Colina Treworrowa (Jurski svet). V filmu bodo seveda zopet novi junaki franšize Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega in Oscar Isaac, vračata pa se tudi veterana Mark Hamill in Carrie Fisher, za katero bo to zadnja vloga.

 

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x