Zloglasni film, ki je nepričakovano veliko pozornosti dobil zaradi afere Kevina Spaceyja, je dobil nov posodobljen napovednik. V njem namreč ni več prej omenjenega igralca, ki je bil zaradi škandalov odpuščen, saj so njegove prizore posneli z novim igralcem Christopherjem Plummerjem.

Ves denar sveta (All the Money in the World) je sicer že drugi letošnji film Ridleyja Scotta, saj je predtem namreč posnel tudi novega Osmega potnika, ki je razočaral mnoge oboževalce (nam je bil film sicer dokaj všeč).  Zgodba govori o ugrabitvi takrat 16-letnega Johna Paula III. Gettyja, za katerega njegov dedek Jean Paul Getty ni želel plačati odkupnine, čeprav je bil takrat najbogatejši človek na svetu. V glavnih vlogah se bosta preizkusila Michelle Williams (Manchester by the Sea), ki bo stopila v vlogo ugrabljenčeve matere, in Mark Wahlberg, ki bo upodobil skrivnostnega varnostnika v službi Gettyja starejšega. Zanimivo je, da je Plummer svoje prizore posnel šele nekaj tednov nazaj in že je bil nominiran za zlati globus, poleg njega pa sta nominacije prejela tudi Williamsova in režiser Ridley Scott. Še eno potrdilo, da so globusi že od nekdaj podkupljive nagrade, kjer si lahko z dovolj denarja kupiš nominacijo.

Ob omembi družine Gettyjevih velja omeniti nekaj zanimivosti iz filmskega sveta. Igralec Balthazar Getty, ki je občasni sodelavec režiserja Davida Lyncha, je sin ugrabljenega Johna Paula III. Že preminuli režiser Andrew Getty, katerega prvenec Notranje zlo (The Evil Witihin) smo si lahko ogledali na letošnjem Grossmanu, pa je njegov bratranec.

Ves denar tega sveta prihaja v naše kinematografe 25. januarja 2018, spodaj pa si lahko ogledate tudi napovednik s Kevinom Spaceyjem.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x