Tom Hardy je Eddie Brock, fotoreporter, ki se mu življenje obrne na glavo, potem ko začne raziskovati sumljive laboratorijske poskuse na ljudeh, ki se izjalovijo. Tudi sam postane del laboratorijskega zapleta in postane Venom, ki se prvič pojavi v najnovejšem kino napovedniku, samostojnega filma o enem najbolj slavnih stripovskih zlikovcev.

Venom je bil ljubiteljem superjunakov doslej znan predvsem kot glavni negativec v stripih o Spider-Manu. Na velikem platnu smo ga videli v tretjem filmu o omenjenem superjunaku, ki je na velika platna prišel leta 2007, kjer ga je upodobil Topher Grace. Njegov takratni prihod v kinodvorane ni bil sprejet najbolje med oboževalci, zato sedaj sledi popravni izpit za lik Venoma.

Poleg Toma Hardyja igralsko zasedbo v eni glavnih vlog bogati tudi večkratna nominiranka za oskarja Michelle Williams, glavni zlikovec bo kot kaže Riz Ahmed (serija Usodna noč), za režijo pa bo poskrbel rRuben Fleischer, ki je znan po filmu Dobrodošli v deželi zombijev (Zombieland, 2009).

Venoma so leta 1988 ustvarili pisec David Michelinie ter risarja Todd McFarlane in Mike Zeck. Venom je zunajzemeljski simbiot, ki potrebuje človeka, da preživi, gostitelj pa v zameno dobi neverjetno moč. Čeprav je Venom prvotno nastal kot negativec, je sčasoma v nekaterih različicah pridobil status antijunaka, kar bo primer tudi v filmu.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x