Marvelovi Varuhi galaksije, veliki hit iz leta 2014, bodo pričakovano dobili svoje nadaljevanje, ki bo luč sveta ugledalo prihodnje leto. Tokrat nam je studio postregel že z drugim krajšim napovednikom, ki je ponudil stvari, katere so nam bile všeč že v prvem delu, ter tudi večjo dozo malega Groota.

Sama zgodba ostaja skrivnost, toda ustvarjalci obljubljajo, da bomo v nadaljevanju več izvedeli o starših glavnega junaka Petra Quilla oz. Starlorda (Chris Pratt), obenem pa se bo Marvelovo vesolje še dodatno razširilo. Varno bi bilo predvidevati, da se slednje navezuje na najdbo zadnjih kamnov neskončnosti (“Infinity Stones”), ki bodo imeli veliko vlogo v vrhuncu Marvelove tretje faze, dveh filmih Maščevalci: Vojna neskončnosti (Avengers: Infinity War), kjer bodo popularni Varuhi združili moči s še bolj znanimi Maščevalci.

Poleg glavnih igralcev iz prvega dela se bodo tokrat ekipi pridružili še Kurt Russell (Stvor), Nathan Fillion (Firefly) in Elizabeth Debicki (Nočni receptor), bojda pa naj bi manjša vloga pripadla tudi Sylvestru Stallonu. Scenarij in režijo je zopet prevzel ljubljenec oboževalcev James Gunn, ki je obe nalogi opravljal že v prvem delu. Američan je pod velikim pritiskom, saj bo, če bo nadaljevanje doraslo svojemu predhodniku, to veliko presenečenje. V ZDA je premiera filma napovedana za 5. maj prihodnje leto, toda kot je že v navadi pri Marvelovih filmih, lahko Varuhe galaksije 2 v Sloveniji pričakujemo še isti dan.

varuhi galaksije, guardians of the galaxy, chris pratt, james gunn, marvel, nadaljevanje

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x