Naslednje leto se vrača tudi mojster eksplozij in kaosa Michael Bay, ki je ravnokar zaključil s snemanjem že pete edicije Transformerjev. Slednji tokrat nosijo podnaslov Zadnji vitez in bodo dinozavrom dodali mitologijo kralja Arturja.

Za tokratno bistroumno zgodbo je sicer kriv oskarjevec Akiva Goldsman, ki je znan predvsem kot avtor scenarija za eno največjih polomij vseh časov, zloglasni Batman in Robin. Povzetek novega filma o robotih, ki se (med drugim) lahko spremenijo v avtomobile, se glasi: “Potem ko Optimus Prime ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen in da je za to odgovoren prav on, skuša najti način, da bi planet znova oživil. Za to pa bo potreboval artefakt, točno tak pa se nahaja na Zemlji. Dva svetova bosta trčila, le eden pa bo preživel.”

Vsi ljubitelji Bayjevih filmskih mahinacij bodo zagotovo lahko prišli na svoj račun, v sami igralski zasedbi pa bodo lahko občudovali imena, kot so Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel in Stanley Tucci. Kot zanimivost velja omeniti, da gre za drugi hollywoodski film, ki so ga snemali na Kubi. Prvi je bil Hitri in drzni 8, v obeh pa se pojavi igralec Tyrese Gibson.

Premiera filma je napovedana za 22. julij prihodnje leto, zaenkrat pa še ni znano, če bo ta kaj krajši od svojega predhodnika, ki se je močno približal igralnemu času treh ur.

Michael Bay (že tretjič) trdi, da gre za njegov zadnji režiserski poizkus v franšizi Transfromerji.

Michael Bay (že tretjič) trdi, da gre za njegov zadnji režijski podvig v franšizi Transfromerji.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x