V novi upodobitvi filma Tomb Raider nasledstvo Angeline Jolie prevzema Alicia Vikander. V vlogi Lare Croft, ikone poznane iz video iger, se tokrat znajde sredi razburljive pustolovščine na mitološkem otoku.

Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot kolesarska kurirka kraljuje ulicam Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara vseeno noče verjeti, da je mrtev. Ravno nasprotno, ko ves svet izhaja iz dejstva, da Lord Richard Croft (Dominic West), svoj čas ekscentričen pustolovec, ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da ga najde. Tudi, če njen oče tega nikoli ne bi dovolil.
Lara se tako s pomočjo kapitana Lu Ren (Daniel Wu) odpravi k zadnjemu kraju, kjer so videli njenega očeta, skrivnostni grobnici sredi ničesar nekje pred japonsko obalo. In kmalu za tem ugotovi, da ni edina, ki išče svojega očeta. Tudi dvomljivi Mathias Volgel (Walton Goggins) raziskuje otok in vse kaže na to, da je v povezavi z skrivnostno organizacijo Trinity.

Režiser filma je Roar Uthaug, scenarij za novo upodobitev filma pa sta napisala Geneva Robertson-Dworet in Alastair Siddons. Poleg odlične Alicie Vikander v filmu še nastopijo Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu in drugi.

Film prihaja na velika platna 15. marca letos.

Ocena novice (1 / 1)

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

4
Pošlji komentar

avatar
1
3
1
 
2
Jure KonestaboFerdoBol
  Subscribe  
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
FerdoBol
Gost
FerdoBol
Ocena novice :
     

Jure, obožuješ filme ali filmčke? Larine pustolovščine res niso ‘igrice’. Mimogrede, se zavedaš, da si zapisal nič manj kot 21 imen in priimkov? Misliš, da to naredi tvoj prispevek privlačen?