Med epidemijo novih napovednikov je luč sveta ugledal tudi prvi “dražilnik” za težko pričakovano adaptacijo knjige Stephena Kinga, ki sliši na ime Tisto (It). Ta se je pripravljala že dlje časa in po zamenjavi glavnega igralca ter režiserja, je studio Warner Bros. le uspel zagnati produkcijo in tako si bomo film lahko ogledali že letos.

V vlogi slavnega klovna Pennywisa bomo videli Billa Skarsgårda, sina slavnejšega švedskega igralca Stellana Skarsgårda. Pennywise je namreč čisto zlo, ki prevzame obliko strašljivega klovna in je mnoge že strašil v devetdesetih v podobi Tima Curryja. V filmu lahko najdemo tudi sedmerico mladih nadebudnih igralcev, ki bodo upodobili like, kateri se spopadejo s slavnim klovnom. Najslavnejši med njimi je Finn Wolfhard, znanec iz serije Stranger Things. Ravno slog omenjene serije naj bi bil velika inspiracija pri snovanju dolgoletnega filma, a obenem je prav zanimivo, da sta bila krivca za njen nastanek, brata Duffer, zavrnjena, ko sta želela prevzeti adaptacijo slavne Kingove knjige.

Legendarni pisatelj naj bi že videl končni izdelek in je nad njim izrazil veliko navdušenje. Ali je režiserju Andresu Muchiettiuju, avtorju grozljivke Mama iz leta 2013, dejansko uspel velik podvig pa bomo lahko videli septembra letos. Če se bodo pričakovanja okoli filma dejansko uresničila, potem utegne delež tistih s klovnofobijo še narasti.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me