Do pred kratkim se je o trilerju Tiho mesto (A Quiet Place) bolj malo govorilo.Vse do nedavnega, ko je med gledalce treščil prvi napovednik filma, katerega glavni zaplet temelji prav na tem, da moraš biti čim bolj tiho.

V filmu spremljamo štiričlansko družino, ki je prisiljena živeti v popolni tišini. Da jih ne bi napadle skrivnostne sile, ki jih lahko najdejo samo, če jih tudi slišijo, je njihov vsakdan do popolnosti prilagojen temu, da vse počnejo brez vsakršnega šuma. Njihovo gibanje je omejeno, sporazumevajo se v znakovnem jeziku, tudi otroka sta prisiljena v igro, ki se odvija v čisti tišini. Čeprav so dobro organizirani in življenju v tišini posvečajo vso svojo pozornost in energijo, se kmalu zaplete … Tiho mesto bo na filmskem platnu prvič združilo Emily Blunt (Dekle na vlaku) in Johna Krasinskega (serija Pisarna), ki sta v resničnem življenju poročena že od leta 2010. Krasinski je film tudi režiral in prispeval scenarij, ki je nastal po zgodbi Bryana Woodsa in Scotta Becka.

Filma na slovenska platna prihaja 12. aprila 2018 in zanimivo bo videti ali bo tudi ta triler presenetil podobno kot sta letos Zbeži! (Get Out) in Razcepljen (Split).

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me