Studio Marvel se bo v letu 2017 pohvalil s kar tremi filmi. Po novemu Spider-Manu in Varuhih galaksije bomo priča še tretji samostojni pustolovščini Thora, ki ga bo tudi tokrat upodobil Chris Hemsworth.

Asgardčana namreč čaka napeta bitka s časom, saj bo moram obvarovati svojo domačo deželo pred Ragnarokom – koncem sveta, katerega želi izvesti sovražna Hela. Film bo režiral Novozelandec Taika Waititi, ki je zadnja leta poskrbel za dve indie uspešnici Lov na divjaka (Hunt for the Wilderpeople, 2016) in Kaj počnemo v mraku (What We Do in the Shadows, 2014). Tekom snemanja je imel možnost sodelovati z izredno pestro igralsko zasedbo, saj bomo v filmu lahko videli Jeffa Goldbluma, Cate Blanchett, Tesso Thompson in povratnike Toma Hiddlestona, Anthonyja Hopkinsa in Idrisa Elbo. Eden od vrhuncev filma, ki pa ga je že mogoče zaslediti v napovedniku, pa bo gladiatorski spopad med Thorom in Hulkom, ki ga bo spet upodobil Mark Ruffalo.

Sodeč po besedah režiserja bomo priča nekakšnemu “roadtripu” skozi galaksijo in glede na sloves ustvarjalca tudi z obilico dobre komike. Ali imamo prav pa bomo videli novembra letos.

brie larson, guardians of the galaxy 2, galaktične novice, marvel, novice, 2016, Captain Marvel, Hulk, Thor, Avengers, Maščevalci, Mark Rufallo, Karl Urban, Elizabeth Debicki, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Kurt Russell

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me