Netflix je danes izdal prvi napovednik za komični vestern The Ridiculous Six, kjer bo v glavni vlogi igral Adam Sandler. To naj bi bil prvi izmed štirih napovedanih projektov, ki naj bi jih komični igralec posnel z Netflixom. V filmu Sandler igra kavboja Tommya, ki nekega dne izve, da je ves čas imel 5 bratov, za katere ni vedel da obstajajo. The Ridiculous Six naj bi bila parodija na klasične vesterne prejšnjega stoletja (še posebej na Sedem veličastnih).

_69410

Film je bil med snemanjem deležen precejšnje mere kontroverznosti, saj naj bi scenarij bil žaljiv do kulture ameriških staroselcev. Tudi kulturni svetovalec naj bi dal odpoved med snemanjem. Poleg Sandlerja igrajo še: Will Forte, Taylor Lautner, Steve Buscemi, Danny Trejo, Terry Crews, Luke Wilson, Nick Nolter ter Rob Schneider.  Film si boste lahko ogledali na Netlixu 11. decembra 2015.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x