Danes je izšel prvi daljši napovednik za film The Revenant oz. Povratnik kot je uradni slovenski naslov, v katerem bo v glavni vlogi igral Leonardo DiCaprio. DiCaprio bo igral vlogo lovca iz leta 1820 z imenom Hugh Glass, ki ga napade medved. Njegovi pajdaši mu nato ubijejo njegovega sina, ga oropajo in pustijo samega v mukah od katerih naj bi kmalu tudi podlegel. Vendar Hugh preživi in se odloči izvršiti maščevanje nad tisitmi, ki so mu vzeli vse.

the-revenant-fn01

The Revenant bo tretji vestern film za 40. letnega Leonarda DiCapria.

DiCapriu se bosta pridružila tudi Tom Hardy, ki bo igral vlogo glavnega antagonista ter Domhnall Gleeson. Režiser tega vesterna je  Alejandro González Iñárritu, ki nas je lani navdušil z Birdmanom. Pričakovanja za ta film so zelo visoka in upam da bo  Iñárritu s svojim stilom in igralci velikega kalibra uspel znova navdušiti občinstvo. The revenant si bomo lahko ogledali v kinih od 16. januarja dalje.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] oskarjevski osmoljenec, Leonardo DiCaprio, je na snemanju novega filma Povratnik (The Revenant) premikal svoje meje. Film pod taktirko režiserja Alejandra Gonzáleza Iñárritua, bralcem […]

trackback

[…] 00:00:00 – Intro in predstavitev 00:03:00 – Novi napovednik za film Batman proti Supermanu: Zora pravice (vsebuje SPOILER) 00:17:20 – 26. LIFFE: Čisto nova zaveza & Victoria 00:22:20 – 26. LIFFE: Mr. Holmes & Macbeth 00:27:00 – 26. LIFFE: Sicario: Onkraj zakona & Jastog 00:31:30 – 26. LIFFE: filmi, ki smo jih pogrešali & zaključek 00:34:20 – Kratki napovednik za film Povratnik (The Revenant) […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x