Dobili smo prvi napovednik za filmsko mešanico kriminalke, misterija, trilerja in komedije z naslovom The Nice Guys, ki bo v kinematografe onkraj luže predvidoma prišla 20. maja prihodnje leto. Napovednik je tipa “red band”, kar pomeni, da je primeren le za omejeno oz. odraslo občinstvo, posledično pa vključuje kletvice ter prizore nasilja in golote. Izbor igralcev, prostorska in časovna postavitev ter osrednji motiv izgledajo obetajoče, kljub temu, da gre za že večkrat uporabljeno “buddy cop” formulo. V glavnih vlogah bomo imeli priložnost videti – vse od slabo sprejetega Samo bog odpušča pretežno anonimnega – Ryana Goslinga, ki ga boste lahko še prej občudovali v komični drami Velika poteza, in Russela Crowa, kateri je zadnjo pomembnejšo vlogo (če zamižimo na eno oko) odigral v filmu Nesrečniki. Na režiserski stolček se je usedel Shane Black (Smrtonosno orožje; Cmok cmok, bang bang), ki je svoj delež prispeval tudi pri pisanju scenarija. Ta v osnovi govori o nasilnem detektivu (Crowe) in “zelenem” privatnem preiskovalcu (Gosling), ki skupaj raziskujeta domnevni samomor porno-zvezdnice v zatonu, sčasoma pa naletita na zaroto. Igralsko ekipo med drugim sestavljata Kim Basinger, ki je s Crowom leta 1997 zaigrala v odmevnem L.A. Confidential, in Matt Bomer (Beli ovratnikNormalno srce), še ena paša za ženske (in moške, če smo že v 21. stoletju…) oči.

Los Angeles, 1977.

Los Angeles, 1977.

 

O avtorju

Nik Beseničar
Copy Editor & Copy Writer

Obožujem dobre filme. O njih zelo rad debatiram, zato se me je v bolj "laičnih" krogih prijel sloves filmskega poznavalca in filmofila. Prijatelji me radi vprašajo, kateri film jim priporočam. Zaradi omenjenega in zaradi dejstva, da pisanje spodbuja razmišljanje, sem se pridružil ekipi Filmstart. Ko ne gledam filmov, sem sicer sveže pečeni zdravnik, ker pa ta poklic za razliko od filma domišljiji ne pušča ravno odprte poti, je projekt Filmstart zame toliko bolj dobrodošel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] veliko več kot je dejansko izpolnil. Black se nam bo letos še predstavil z novo črno komedijo Pravi fantje (The Nice Guys), z Russellom Crowom in Ryanom Goslingom v glavnih vlogah, nato pa se utegne končno lotiti […]

1
0
()
x