Že pred časom smo omenili, da je Disney na svoji nedavni konvenciji predstavil svoje adute, med katere spada tudi Knjiga o džungli (The Jungle Book). Film katerega bo režiral Jon Favreau (Iron Man 1 in 2) je dobil prvi napovednik, ki je razkril kako impresivni so posebni efekti, ki so jih uporabili pri snemanju izdelka. V vlogi dečka Mowglija se nam bo predstavil neizkušeni Neel Sethi, medtem ko pa bomo okoli njega slišali ogromno znanih obrazov. Impresivno igralsko zasedbo sestavljajo Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Ben Kingsley ter Scarlett Johansson, katero smo tudi slišali v napovedniku. Premiera je napovedana za 15. april prihodnjega leta.

Disneyeva Knjiga o džungli pa ne bo edina verzija te svetovno znane zgodbe, saj nam igralec Andy Serkis za leto 2017 pripravlja svoj prvenec, ki se ravno tako ponaša z izjemnimi igralci kot so Christian Bale, Cate Blanchett in Benedict Cumberbatch.

9-3

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x