Režiser Adam McKay, ki večino svoje kariere sodeluje s komikom Willom Ferrellom, saj sta skupaj med drugim posnela tudi kultnega Voditelj vrača udarec (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) ter Nora brata (Stepbrothers) in Rezervna policista (The Other Guys) se bo tokrat preizkusil s svojim največjim filmom dosedaj. Na voljo bo imel igralsko zasedbo, ki bi pri marsiketeremu drugemu režiserju vzbudila veliko zavist. Tako bodo z McKayem združili moči težko kategorniki Ryan Gosling, Christian Bale, Steve Carrell in Brad Pitt.

Film The Big Short se bo odvijal v časih zadnje velike finančne krize in se bo osredotočal na osebe, ki so se okoristile med globalnim ekonomskim zlomom.  Zgodba je osnovana po knjigi Michaela Lewisa po kateri je McKay tudi spisal scenarij. Poleg omenjenih zvezdnikov bomo lahko v filmu tudi videli Seleno Gomez (Getaway), Melisso Leo (The Fighter, Prisoners) in Karen Gillan (Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark). Premiera je v ZDA napovedana za 23. december, toda film bo svetovno izdan šele Januarja 2016.

Brad Pitt, Christian Bale in Ryan Gosling bodo združili moči v prihajajočem filmu

Brad Pitt, Christian Bale in Ryan Gosling bodo združili moči v prihajajočem filmu

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] anonimnega – Ryana Goslinga, ki ga boste lahko še prej občudovali v komični drami Velika poteza, in Russela Crowa, kateri je zadnjo pomembnejšo vlogo (če zamižimo na eno oko) odigral v […]

1
0
()
x