Lanski Netflixov hit Stranger Things je pridobil gruče oboževalcev, ki že nestrpno čakajo na drugo sezono. Ta prihaja malce kasneje kot lani, saj je napovedana za november in tu je že prvi daljši napovednik.

Kot prvo je potrebno pohvaliti marketinško ekipo, saj je izredno dobro združila napovednik s pesmijo Thriller pokojnega Michaela Jacksona. Nova sezona se bo kot kaže osredotočala na posledice Willovega bivanja v dimenziji “upside down”, ki bo resničnemu svetu pretila še z večjo grožnjo, kot je bilo to mogoče videti v prvi sezoni. Nič kaj presenetljivo se vrača tudi ljubljenka občinstva Eleven, ki jo lahko vidimo ob koncu napovednika.

Kar se tiče novih obrazov sta se seriji pridružila Paul Reiser (Osmi potnik 2) in Sean Astin (Gospodar prstanov), medtem ko se vsi glavni junaki prve sezone vračajo tudi tokrat. Ali bosta ustvarjalca serije brata Duffer tudi tokrat uspešno burila domišljijo in trkala na note nostalgije gledalcev bo vidno torej novembra, ko Netflix izda celotno drugo sezono.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x