Drugi napovednik za prihajajoči film na novo zagnane filmske franšize Star Trek je med “trekiji”, v primerjavi s prvim, povžel več navdušenja. V njem boste lahko ponovno gledali stare znance, kot so Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana in Simon Pegg. Zasedbi se bosta pridružila še kandidat za vlogo najbolj znanega tajnega agenta Idris Elba in alžirska glasbenica/plesalka/igralka Sofia Boutella, katero ste si tako ali drugače gotovo zapomnili vsi, ki ste si ogledali film Kingsman: Tajna služba. Prvi bo prevzel vlogo glavnega negativca Kralla, proti kateremu se bo tokrat borila (bivša) posadka slavne vesoljske ladje USS Enterprise. Na režiserskem stolčku bo J. J. Abramsa, ki se je podal v drugo vesoljsko franšizo, nadomestil Justin Lin, dobro seznanjen s cestnimi – videli pa bomo, če tudi z medplanetarnimi – dirkalnimi stroji.

Na to in še na kaj bo potrebno počakati vsaj do 22. julija, ko bo edino vprašanje ostalo: “… do I like Kirk or do I like Picard?”

b

O avtorju

Nik Beseničar
Copy Editor & Copy Writer

Obožujem dobre filme. O njih zelo rad debatiram, zato se me je v bolj "laičnih" krogih prijel sloves filmskega poznavalca in filmofila. Prijatelji me radi vprašajo, kateri film jim priporočam. Zaradi omenjenega in zaradi dejstva, da pisanje spodbuja razmišljanje, sem se pridružil ekipi Filmstart. Ko ne gledam filmov, sem sicer sveže pečeni zdravnik, ker pa ta poklic za razliko od filma domišljiji ne pušča ravno odprte poti, je projekt Filmstart zame toliko bolj dobrodošel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x