Dobili smo še zadnji napovednik za enega najbolj pričakovanih filmov leta in sicer za najnovejši film o tajnem agentu Jamesu Bondu z naslovom Spectre. Režijo bo znova prevzel Sam Mendes, ki bo prvi režiser po dolgih letih z dvema zaporednima bondiadama. Napovednik sicer ne razkrije veliko. Znova vidimo glavnega antagonista Hans Oberlanderja, ki ga bo upodobil oskarjevec Christoph Waltz in tudi novo Bondovo dekle, Leo Seydoux, ki se nam bo predstavila kot Madeleine Swann. Kot se za bondiado spodobi so film snemali na lokacijah kot so Mexico City in avstrijski Soelden, medtem ko bo uvodno pesem izvajal pevec Sam Smith.

Se pa zadnje čase ogromno ugiba kdo bo naslednik Daniela Craiga v eni najbolj slavnih filmskih vlog. Za novega agenta 007 se je ogromno omenjalo Britanca Idrisa Elbo, v zadnjem času pa naj bi bil glavni favorit Damian Lewis, ki ga poznamo iz serij Band of Brothers in Homeland. Vendar vsa ta ugibanja je Craig utišal, saj je razkril, da ima pogodbo še za en film, tako da ne misli kar tako odnehati kot najslavnejši tajni agent na svetu.

Slovenska premiera je napovedana za 5. november in film bomo lahko spremljali po vseh večjih slovenskih kinematografih, prvi in drugi napovednik si pa lahko ogledate na naši spletni strani.

Film so med drugim snemali tudi v avstrijskem Soeldnu

Film so med drugim snemali tudi v avstrijskem Soeldnu

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x