V slovenska kina prihaja film o risanih likih, ki so zaznamovali otroštva številnih generacij po vsem svetu. Osemletnik Charlie Brown ter njegov najboljši prijatelj, pes Snoopy, ter preostala vesela druščina Arašidkov, ki jo sestavljajo Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najbolj poznan po svoji modri dekici), ptič Woodstock (ki najraje spi na Snoopyjevem nosu), Franklin in Peppermint Patty, izhajajo iz priljubljenega stripa avtorja Charlesa M. Schulza, ustvarjen davnega leta 1950, ki je do današnjega dne bil preveden v kar 21 jezikov, njegova priljubljenost pa je dosegla osupljivih 355 milijonov bralcev iz 75 držav po celem svetu.

Nepozabne risane like si bomo naposled lahko ogledali tudi na velikih platnih, saj v kina prihaja celovečerni sinhronizirani risani film Snoopy in Charlie Brown – film o Arašidkih. Film je doživel zelo dober odziv onkraj luže in kot zanimivost lahko navedemo, da sta ga producirala sin ter vnuk že omenjenega avtorja stripa Shulza. Režijo je prevzel Steve Martino (Ledena Doba: Celinski premiki) Slovenci si bomo film lahko ogledali na rednem sporedu od 10.12. ter tudi ob številnik predpremierah 5. in 6. v kinematografih (Cineplexx, Kino Bežigrad, Kolosej Maribor) po Sloveniji.

peanuts-poster2-gallery-image

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me