Prišel je tudi prvi napovednik za nadaljevanje odličnega Sicaria iz leta 2015. Po tem, ko je bil v prvem delu fokus na liku Emily Blunt, se bo tokrat v ospredje postavilo razmerje med likoma Benicia Del Tora in Josha Brolina.

Soldado, kakršen je podnaslov filma, je bil sprva napovedan za letošnje leto, toda kot kaže se je snemanje zavleklo in tako bomo film videli šele v letu 2018. Prvi del je režiral Kanadčan Denis Villeneuve, ki pa je bil v zadnjem obdobju zaposlen z Iztrebljevalcem 2049 (Blade Runner, 2049) in tako ga je nadomestil Italijan Stefano Sollima, ki se je predtem udejstvoval v Italiji s serijo Gomorra (2014 – 2016) in filmom Suburra (2015). Scenarij je spet spisal Taylor Sheridan (Sledi v snegu, Za vsako ceno), ki je napovedal celotno trilogijo, ki se bo vrtela okoli morilca Alejandra, ki ga je v prvem delu odlično upodobil Benicio Del Toro.

Emily Blunt se za drugi del ne bo vrnila, so pa tu nekatera druga imena kot so Matthew Modine, Isabela Moner in Catherine Keener. Seveda bo glavna tema filma še vedno preprodajanje drog med Mehiko in ZDA. Film je napovedan za junij 2018.

Emily Blunt se ne bo vrnila za nadaljevanje Sicaria.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x