Medtem, ko so nekateri srečneži na SxSW festivalu v Austinu (zvezna država Teksas) videli že celoten, čeprav nedokončan izdelek, smo mi prejeli prvi napovednik za animirani film Sausage Party. Da je Seth Rogen poln nenavadnih ter kontroverznih idej vemo že kar nekaj časa, a vseeno se zdi, da je njegova domišljija dosegla nov nivo. Zgodba namreč sledi hrenovki z imenom Frank (Seth Rogen), ki želi spoznati resnico svojega obstoja, žal pa se ne on ne njegovi prijatelji ne zavedajo, kako kruta je zares njihova usoda.

Rogen je zgodbo ponovno napisal skupaj s svojim prijateljem, scenaristom Evanom Goldbergom, za režijo pa sta tokrat zadolžena Greg Tiernan in Conrad Vernon (Shrek 2, Madagascar 3). Še najbolj zanimiva je zasedba igralcev, ki je živilom posodila glasove; zdi se namreč, da so prav vsi komikovi prijatelji želeli sodelovati pri tem projektu. Tako so med drugimi vključeni Kristen Wiig, James Franco, Jonah Hill, Paul Rudd, Edward Norton, Michael Cera, Salma Hayek, Danny McBride in mnogi drugi.

Prvi odzivi iz festivala so presenetljivo dobri in zdi se, da se bomo lahko dodobra nasmejali absurdnosti filma. V ZDA je ta zaradi neprestane uporabe kletvic in seksualnih namigov prejel cenzorsko oznako R, kar smo od Rogenovega projekta tudi pričakovali. V kinematografih po svetu se bo pričel vrteti 12. avgusta 2016.

Zgodbo sta napisala Evan Goldberg & Seth Rogen.

Zgodbo sta napisala Evan Goldberg in Seth Rogen.

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x