DC-jevi Samomorilci, ali po angleško Suicide Squad, so danes prejeli svoj prvi napovednik, ki pokaže veliko več akcije, kot jo je bilo videti v dražilniku iz lanskega Comic Cona. Kot je znano, bodo najhudobnejši od hudobnih primorani sodelovati v nevarni misiji, ki bo rešila svet. Kaj več zaenkrat še ne vemo, obljubljeno pa je, da bodo tokratni superheroji “najslabši”.

Glavno vlogo v filmu bo imela Margot Robbie (Volk iz Wall Streeta), zaigrala bo namreč Harley Quinn, članico Samomorilcev, ki ima tesno povezavo z najslavnejšim klovnom v filmski in stripovski zgodovini, Jokerjem. To bo prva filmska adaptacija tega zelo popularnega lika iz DC-jevih stripov. Will Smith bo prevzel vlogo morilca Deadshota, čigar puška nikoli ne zgreši, Cara Delevingne bo čarovnica Enchantress, Adewale Akinnuoye-Agbaje se bo prelevil v najgršega člana, morilca Croca, ki ga nekateri morda poznate iz Batmanovih zgodb, Jai Courtney pa bo Captain Boomerang, ali po slovensko, Kapitan Bumerang.

suicide squad

Suicide Squad bo imel svetovno premiero v začetku avgusta, pet mesecev prej pa bo v kinematografe prišel še DC-jev Batman proti Supermanu: Zora pravice. Oba filma se odvijata v istem “vesolju” (podobno kot Marvelovi filmi), vendar je zgodba iz Suicide Squad časovno postavljena pred dogajanje v Snyderjevem Batman proti Supermanu. Že v dražilniku smo tako slišali referenco na Supermana, medtem ko naj bi epizodno vlogo imel tudi Ben Affleck v Batmanovem kostumu.

Če nam torej napovednik kaj pove, potem je to zagotovo to, da bo David Ayer dostavil superherojski film, kot ga doslej še ni bilo. Radovedni kot smo, bomo projekt še naprej spremljali in vas o novostih  sproti obveščali!

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] od začetka snemanja naslednjega DC-jevega stripovskega filma, Odred odpisanih, krožijo govorice, s čim vse je igralec Jared Leto strašil svoje soigralce. Nobena skrivnost ni, […]

1
0
()
x