Prihod nadaljevanja Razbijača Ralpha smo sicer napovedali že pred dvema letoma, ko je sprva kazalo, da bo novi izdelek na velika platna prispel že v letošnjem marcu. Očitno pa se je zadeva malce zavlekla in bo ustvarjalcem po šestih letih od spoznavanja arkadnih igralnih avtomatov iz notranje perspektive njihovih glavnih likov 22. novembra končno uspelo drugi del Ralph ruši internet: Razbijač Ralph 2 (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2, 2018) naložiti na splet. Oziroma v projektorje kinodvoran.

Ralph ruši internet Razbijač Ralph 2 Vanelopa fon Švic Vanellope von Schweetz

Razbijač Ralph nam bo, tudi tokrat ob pomoči male Vanelope fon Švic (tako ji pravijo v slovenski sinhronizaciji), razkazal (ne)delovanje interneta in vseh njegovih najrazličnejših pritiklin. V napovedniku vidimo kako se “spopada” z najrazličnješimi aplikacijami in tudi targetiranim oglaševanjem, v filmu pa upajmo, da bomo videli še (marsi)kaj drugega. Internet napram arkadnim igralnim avtomatom predstavlja še nekaj redov velikosti bolj raznovrsten svet dogodivščin, zato nestrpno pričakujemo splovitev, da vidimo katere stvari in problemi na njem so se ustvarjalcem zdeli vredni izpostavitve in vključevanja v prihajajočo zgodbo. Poleg tega je v drugem napovedniku, ki ga lahko najdete na spletu, videti tudi, da se bo Vanelopa spoznala s pisano druščino preostalih Disneyjevih princes, ne manjka pa tudi preostalih franšiz enega izmed največjih filmskih konglomeratov.

Glede na to, da so pri snovanju sodelovali nekateri ključni ustvarjalci Zootropolisa (Zootopia, 2016) in Ledenega kraljestva (Frozen, 2013), lahko z gotovostjo napovemo še eno uspešnico za gledalce, kako pa se bodo odrezali pri kritiški populaciji, pa bo potrebno počakati do premiere. Gotovo pa jim lahko v minus direktno štejemo povsem preveč posiljeno marketinško vključitev vseh velikih internetnih podjetij, ki si s takšnim pojavljanjem samo še utrjujejo svoj primat na sceni.

Ralph ruši internet Razbijač Ralph 2

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x