Spletni portal YouTube je Sloveniji prinesel že marsikateri fenomen in mnoge med njimi so ustvarili prav Slovenci. Se še spomnite skečev Car, Krastač in seveda Pr’ Hostar? Krivec za te izjemno popularne krajše videe pa je ekipa Gojko Ajkula, ki se je v zadnjem letu pripravljala na preskok na velika platna.

Goran Hrvaćanin, Dejan Krupić, Mario Ćulibrk in ostali nam bodo jeseni predstavili svoj prvi celovečerni film Pr’ Hostar, ki bo nadaljevanje že prej omenjene istoimenske spletne serije. Prigode uslužbencev tega hotela so nasmejale že mnoge Slovence, o čemer priča tudi podatek, da si je prvo epizodo ogledalo skorajda milijon gledalcev. Ekipa, ki se je uspešno preselila tudi na naše male ekrane v obliki zabavnih oddaj in mnogih reklam, je prihajajočo komedijo ustvarjala kar eno leto, medtem ko je režija pripadla Luki Marčetiču, še enemu spletnemu fenomenu, ki ga poznamo po serijah Dan ljubezni in V dvoje.

Zgodba se bo zopet osredotočala na uslužbence tega žal nič kaj uspešnega hotela, kar posledično privede do morebitne prodaje tujemu lastniku. Zaposleni vzamejo stvar v svoje roke in se odločijo prodajo sabotirati. Ekipa obljublja povratek starih znancev, medtem ko lahko pričakujemo tudi mnoge nove znane obraze.

Premiera je napovedana za 27. oktober, te dni pa smo priča prihodu prvega “dražilnika”. Zagotovo bomo več o filmu izvedeli še v prihodnjih mesecih, do takrat pa si velja osvežiti spomin z ogledom prvih štirih epizod te komične serije. Glede na prve odzive gledalcev, si lahko ustvarjalci obetajo dober obisk v kinematografih, obenem pa je to tudi dobra vzpodbuda za bodoče filmarje, saj so fantje lep dokaz, kako se iz krajših filmčkov na YouTubu, lahko prebiješ v kinematografe z redno distribucijo.

Ekipa Gojko Ajkule je pravi fenomen, saj jim je iz spletnega portala YouTube uspel preskok v slovenske kinematografe.

Ekipa Gojko Ajkule je pravi fenomen, saj jim je, iz spletnega portala YouTube, uspel preskok v slovenske kinematografe.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x