Ne dolgo nazaj smo pisali, da se vračajo Power Rangers, ki bodo tokrat dobili pravi hollywoodski tretma v obliki visokoproračunskega filma. Sedaj je luč sveta ugledal tudi prvi napovednik.

V prihajajočem letu 2017 lahko pričakujemo že njihovo tretjo filmsko inkarnacijo, saj so od leta 1993 zrasli v precej ogromno franšizo in očitno svoje rasti, po že omenjenih filmih ter dvaintridesetih sezonah televizijskih serij, ne kanijo prav z ničemer zaustavljati. To je mogoče zaslutiti iz igralske zasedbe, ki so jo po dvajsetih letih premora od drugega filma zbrali vkup za ponoven zagon franšize. V precej “Iron Man/Transformerske” oklepe, ki so bili deležni velikega napredka od kostumov iz blaga (ženska lika sta prejela tudi nekaj zapeljivejših oblin), se bodo tako stlačili Naomi Scott (Marsovec), Becky G. (Sosedi 2), RJ Cyler (Me, Earl and the Dying Girl), Ludi Lin in Dacre Montgomery.

Poleg že omenjenih se bodo v vidnejših vlogah pojavili tudi Elizabeth Banks (Lady GaGa iz Iger lakote), vsestranski Bill Hader, ki v zadnjih letih le redko zgreši nastop v uspešnem filmu (če ne kritiško, pa skorajda zagotovo finančno) – Vrvež v moji glavi, Vojna zvezd: Sila se prebuja, in ne nazadnje še kralj modrih kristalov, Walter White. Zanimivost v zvezi z njegovo modr(ikav)ostjo – liku Modrega Rangerja je v civilu ime Billy Cranston in navdih ustvarjalcem serije je bil ravno Bryan Cranston.

Prvi napovednik je sicer skrbno skrival kostume glavnih junakov in je le predstavil njihov izvor, ki zelo spominja na tistega v filmu Kronika (Chronicle), kjer trojica protagonistov ravno tako odkrije tujo entiteto, ki jim “podari” zanimive nadnaravne sposobnosti. Pojavile so se že prve opazke oz. primerjave, da gre pravzaprav za Sobotni klub (The Breakfast Club) s supermočmi. Film bo režiral Dean Israelite, ki je pred tem posnel Projekt Almanah (Project Almanac), znanstvenofantastični triler o potovanju v času, medtem ko je pri scenariju sodelovalo kar šest piscev, kar je gotovo dober znak za uspeh filma. Ali se bo naša sarkastična pripomba dejansko uresničila ali pa bo film presenetljivo soliden, bomo videli marca prihodnje leto.

Power Rangers 2017

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x