Deadpool je film, ki je v februarju podrl nekaj rekordov in je trenutno na drugem mestu najbolj gledanih letošnjega leta. Tudi največji optimisti si niso mislili, da bo v uvodnem vikendu zaslužil toliko. Toda nekje je nekomu zgovornega plačanca vendarle uspelo umiriti. Na Poljskem je bila namreč tisti vikend najbolj gledan film romantična komedija Planet samskih, ki je delo Slovenca Mitje Okorna!

Planeta singli, kot je originalen naslov filma, je tretji celovečerec Okorna, ki je v svoji karieri uspel ustvariti enega najboljših slovenskih filmov po osamosvojitvi, črno komedijo Tu pa tam in uspešnico Pisma sv. Nikolaju, režiserjev prvi poljski film. Kot je že znano, se je režiser pred leti podal na Poljsko, kjer mu je uspelo narediti izredno kariero in jo kronati z ogromnimi zaslužki na blagajnah kinematografov. Njegov najnovejši film se osredotoča na lik televizijskega zvezdnika Tomeka, ki s pomočjo učiteljice Anje in njenih ljubezenskih pripetljajev vodi izjemno uspešno satirično oddajo. Tomek se nehote zaljubi, toda težava nastane, ko Anja spozna nekoga drugega.

Film bomo lahko videli tudi v slovenskih kinematografih in sicer od 21. 4. dalje. Za konec velja dodati, da si je nekdo iz naše ekipe film že ogledal in prvi vtisi so več kot pozitivni.

mitja okorn, planet samskih, planeta singli, romantična komedija, napovednik

Mitja Okorn je zopet ustvaril uspešnico.

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x