Studio Warner Bros. nas je danes presenetil z novim napovednikom za prihajajoči DC-jev stripovski film Odred odpisanihBatman proti Supermanu: Zora pravice je požel mnogo slabih kritik (tudi mi nismo bili navdušeni nad filmom) in ena izmed slabših lastnosti filma sta bila premračen ton in pomanjkanje zabave. Warner Bros. naj bi se na podlagi teh kritik odločil za predelavo nekaterih prizorov v Odredu odpisanih, z namenom da bi le-ta vseboval več humorja, kot je bilo prvotno načrtovano. Prejšnji napovednik (z odlično pesmijo Bohemian Rhapsody kot glasbeno podlago) naj bi pokril večino humornih prizorov in film je bojda mnogo mračnejši kot so prikazovali.

Deadshoot-Rick-Flag-and-King-Croc-Suicide-Squad

Ta govorica se je kot kaže izkazala za neresnično, saj je novi napovednik vsekakor zabaven in skoraj popoln kontrast od tistih za Batman proti Supermanu: Zora pravice. Največ šaljivih pripomb pride iz ust Harley Quinn (igra jo prelestna Margot Robbie), kar je vsekakor v skladu z njeno osebnostjo v stripih. Will Smith bo kot morilec Deadshot tudi imel kako opazko ali dve. Zasedba vključuje tudi Caro Delevingne (čarovnica Enchantress), Adewaleja Akinnuoye-Agbajeja (pošast Killer Croc),  Jaija Courtneya (avstralski plačanec Captain Boomerang), Joela Kinnamana (vodja odreda Rick Flag) ter mnoge druge. Med ostalimi se pa zelo veselimo nove adaptacije Jokerja, katero breme je tokrat prevzel z oskarjem nagrajeni igralec in glasbenik Jared Leto. Ponovno tudi vidimo “viteza teme” na strehi Jokerjevega avtomobila in upamo, da bo to edini prizor z Batmanom, ki ga bomo videli pred izidom filma. Do sedaj so bili vsi napovedniki za film odlični in niso uspeli ničesar pokvariti in to naj bo tudi smerokaz za naslednje štiri mesece, ki nas še čakajo, pred izidom filma. Odred odpisanih bo imel svetovno premiero v začetku avgusta in je delo režiserja ter scenarista Davida Ayerja, ki je pred tem ustvaril uspešnice kot sta Zadnji obhod in Bes. 

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x