Januarja prihodnje leto bomo lahko zopet videli združitev dvojice Will Ferrell in Mark Wahlberg, ki bosta prvič po Rezervnih policistih (The Other Guys) skupaj nastopila v glavnih vlogah, in sicer v filmu Očka proti fotru (Daddy’s Home). Ferrell je že star znanec žanra, saj ima med drugim v svojem repertoarju filme, kot so Voditelj vrača udarec (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy), Politični peskovnik (The Campaign) in Modeli stare šole (Old School). Na drugi strani se Wahlberg preizkuša v zelo raznolikih žanrih, tudi komedija mu ni tuja, saj smo ga nazadnje lahko videli v nadaljevanju Ted 2, kjer je zopet združil moči s Sethom Macfarlaneom (Družinski človek).

Prvi se bo vživel v vlogo neodgovornega, odsotnega očeta, ki le poredko vidi svoja otroka, drugi pa bo zablestel kot njun razumevajoč, ljubeč očim. Da bi osvojila oziroma ohranila naklonjenost družinskih članov, bosta očeta docela izgubila razum in uporabljala še tako umazane trike, kot sta podkupovanje otrok z denarjem in drastično prehitevanje s praznovanjem božiča.

Slovenska premiera filma bo 21. januarja prihodnje leto.

Daddys-Home-2015-after-credits-hq

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x