Ko se neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim Markom Wahlberg in rahločutim Willom Ferrelom pridružita še njuna očeta Mel Gibson in John Lithglow lahko nastane le eno. Dobimo nadaljevanje komedije Očka proti fotru (Daddy’s home, 2015), v kateri sta svoje moči pomerila najprej  omenjena. Prvi v vlogi neodgovornega in odsotnega fotra, ki le redko vidi svoja otroka, drugi pa kot njun skrbni in ljubeči očim. Da bi osvojila oziroma ohranila naklonjenost družinskih članov, sta povsem izgubila razum in se posluževala tako umazanih trikov, kot so podkupovanje otrok z denarjem in prehitevanje s praznovanjem božiča. Prva runda očetovskega dvoboja je očitno navdušila dovoljšnje število gledalcev in s tem v denarnice studijev prinesla dovolj cekinov, da so se odločili posneti še drugi del v katerem bosta v vlogi dedkov, ki prideta na obisk, nastopila Mel Gibson in John Lithgow. Uganete, kateri je čigav oče?

Pred nekaj dnevi je na spletne valove prijadral napovednik v katerem vidimo, da Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna. Da bomo videli kako se bo odrezal drugi del komedije, prav tako posnet pod taktirko Seana Andersa, bo treba počakati skoraj do konca leta, natančneje do 16. novembra.

Očka proti fotru 2

P. S.: Saj ne, da smo bili na koncu prvega dela deležni povsem drugega nastavka za nadaljevanje, ko se je na motorju pripeljal John Cena in je enako, kot na začetku filma Ferrellovemu, tudi Wahlbergovemu liku padlo srce v  hlače.

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x