Med letoma 1989 in 2001 je na malih ekranih kraljevala izjemno priljubljena serija Obalna straža (Baywatch), ki je med zvezde katapultirala številne obraze, med njimi tudi Davida Hasselhoffa in Pamelo Anderson. Sedaj bodo prigode reševalcev iz vode zaživele še na velikem platnu.

Toda čas je za nove obraze in tako bosta v glavnih vlogah nastopila Dwayne “The Rock” Johnson in Zac Efron, od bolj znanih imen pa je v zasedbi mogoče zaslediti še Alexandro Daddario (Pravi detektiv) in bollywoodsko zvezdnico ter nekdanjo miss sveta Priyanko Chopro. Zgodba filma naj bi govorila o dveh ne ravno perspektivnih reševalcih iz vode, ki se potegujeta za službo pri razvpitem a priljubljenem glavnem reševalcu v Miamiju Mitchu Buchannonu (Dwayne Johnson). Toda v sicer mirnem zalivu prihaja do sumljivih situacij, ki bi utegnile plažo spraviti v nevarnost.

Ustvarjalci obljubljajo mešanico akcije in humorja, kar potrjuje tudi izbira režiserja Setha Gordona (Kako se znebiti šefa). Sicer naj bi se v filmu pojavili tudi nekateri bivši člani serije in tako je zaenkrat zagotovo potrjen že omenjeni Hasselhoff, šušlja pa se tudi o Pameli Anderson. Premiera filma je napovedana za maj 2017.

et_trending_zac_032316

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x