Lansko leto smo lahko videli nov zagon franšize Ninja želve (Teenage Mutant Ninja Turtles) izpod produkcije režiserja Michaela Baya. Zelo soliden finančni uspeh filma je seveda botroval k nadaljevanju, ki je danes dobilo prvi napovednik. Iz prvega dela se zopet vračajo vsi štirje želvaki, mojster Splinter in tudi novinarski duo v obliki Megan Fox in Willa Arnetta. Schredder (Rick Yune), kot kaže, še ni umrl in tokrat ima tudi pomoč v obliki norega znanstvenika Baxterja Stockmanna (Tyler Perry) ter novih mutantov Bebopa in Rocksteadyja, ki sta stara znanca oboževalcev stripov. Ninje tokrat v boju za pravico ne bodo same, ampak se jim bo pridružil tud vigilant Casey Jones, ki ga bo upodobil zvezdnik serije Puščica (Arrow), Stephen Amell.

V Sloveniji bomo film lahko videli 2. junija 2016.

Left to right: Stephen Amell as Casey Jones and Megan Fox as April O'Neil in Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows from Paramount Pictures, Nickelodeon Movies and Platinum Dunes

*Foto: Karantanija cinemas

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x