Režiser Michael Gracey nam bo letošnjo zimo popestril z biografskim muzikalom, v katerem bo glavno vlogo odigral Hugh Jackman, vsem poznan kot Wolverine, katerega smo letos lahko videli v filmu Logan. Zdi se, da želijo hollywoodski studii ujeti val Dežele La La (La La Land), ki je bila lansko leto zelo dobro sprejeta tako med kritiki kot tudi med občinstvom, film pa je dosegel tudi zelo dober finančni uspeh.

Jackman bo upodobil lik najbolj poznanega šovmena na svetu, P.T. Barnuma, ki je zaslovel s predstavo “The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth”, mnogi pa mu pravijo kar “oče šovbiznisa”. Zgodba govori o vizionarju, politiku, šovmenu in poslovnežu iz 19. stoletja, ki je ustvaril cirkus po imenu “Barnum in Bailey Circus”, ta pa je ostal poznan kot največji spektakel na svetu.

Poleg Hugha Jackmana bodo zaigrali tudi Zac Efron (Sosedi 2, Obalna straža), Rebecca Ferguson (Dekle na vlaku, Sledi življenja), Zendaya (Spider-Man: Vrnitev domov) in Michelle Williams (Manchester by the Sea).

Največji šovmen (The Greatest Showman) v kino prihaja konec letošnjega leta.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x