Včeraj je bil objavljen tudi prvi napovednik za težko pričakovano nadaljevanje franšize Možje X, ki tokrat nosi podnaslov Apokalipsa. To pa zato, ker bo tokrat glavni antagonist filma starodavni mutant Apocalypse, ki smo ga lahko videli že v prizoru po zaključni špici zadnjega filma Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti. V njegovo kožo se bo postavil perspektivni Oscar Isaac, ki smo ga letos že videli v Ex Machini in se nam bo predstavil tudi kot pilot Poe Dameron v Vojni zvezd: Sila se prebuja.

Za film se zopet vračata James McAvoy in Michael Fassbender v vlogah Profesorja X in Magneta, poleg njiju pa bomo lahko spet videli tudi Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), Nicholasa Houlta (Hank McCoy/Beast), Evana Petersa (Peter/Quiksilver) ter kopico novih obrazov, ki bodo upodobili že znane mutante. Samo nekateri izmed množice so Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Scott Summers/Cyclops), Alexandra Shipp (Ororo Munroe/Storm) in seznam se še dolgo nadaljuje.

Na režiserski stolček bo zopet sedel Bryan Singer, za katerega bo to že četrti film v franšizi, medtem ko mu bosta pri scenariju zopet pomagala Simon Kinberg ter Michael Dougherty. Film je napovedan za 27. maj prihodnje leto.

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x