Dobili smo tudi drugi napovednik za težko pričakovano nadaljevanje franšize Možje X, ki tokrat nosi podnaslov Apokalipsa. To pa zato, ker bo tokrat glavni antagonist filma starodavni mutant Apocalypse, ki smo ga lahko videli že v prizoru po zaključni špici zadnjega filma Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti. V njegovo kožo se bo postavil perspektivni Oscar Isaac, ki smo ga lani že videli v Ex Machini in Vojni zvezd: Sila se prebuja. Sodeč po napovednikih bo predstavljal največjo nevarnost mutantov do sedaj in zanimivo bo videti, kako se bodo Možje X zoperstavili, skorajda bogu tega stripovskega sveta.

Za film se zopet vračata James McAvoy in Michael Fassbender v vlogah Profesorja X in Magneta, poleg njiju pa bomo lahko spet videli tudi Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), Nicholasa Houlta (Hank McCoy/Beast), Evana Petersa (Peter/Quiksilver) ter kopico novih obrazov, ki bodo upodobili že znane mutante. Samo nekateri izmed množice so Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Scott Summers/Cyclops), Alexandra Shipp (Ororo Munroe/Storm) in seznam se še dolgo nadaljuje.

Na režiserski stolček bo zopet sedel Bryan Singer, za katerega bo to že četrti film v franšizi, medtem ko mu bosta pri scenariju zopet pomagala Simon Kinberg ter Michael Dougherty. Film je napovedan za 27. maj prihodnje leto.

xmen-1748x984

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me