Film h kateremu so vodili vsi filmi. Marvelovi seveda. Prišel prvi napovednik za enega največjih hollywoodskih spektaklov tega desetletja, saj je napočil čas za tretji del Maščevalcev, ki bo tokrat nosil podnaslov Neskončna vojna (Infinity War). Dogodek, ki ga studio napoveduje že vse od Maščevalcev iz leta 2012 se bo zgodil maja prihodnje leto.

Neskončna vojna bo namreč festival ljubiteljev stripovskih junakov, saj bomo v filmu lahko videli prav vse priljubljene Marvelove junake, ki se pojavijo tudi že v napovedniku. Iron Man, Stotnik Amerika, Varuhi galaksije, Spider-Man in mnogi drugi se bodo morali spopasti z zloglasnim tiranom Thanosom (upodobil ga bo Josh Brolin), ki si bo želel prisvojiti vseh šest kamnov neskončnosti, ki mu bodo dali neskončno moč. Torej grožnja kakršen priljubljeni junaki še niso doživeli. Zlikovec se je sicer pojavil tudi že v enemu izmed prizorov po odjavni špici v prvih  in drugih Maščevalcih, še več dogajanja pa si je prisvojil v prvih Varuhih galaksije.

Film bosta režirala brata Russo, ki se lahko pohvalita z izjemno uspešnima filmoma o Stotniku Ameriki (Zimski vojak, Državljanska vojna) in zanimivo bo videti ali dvojcu uspelo ustvariti nekaj posebnega ali pa bo film le nov film o ekipi superjunakov, ki mora premagati dežurnega zlobca, le da je po napovedniku sodeč tokrat dogajanje na steroidih. Ljubitelji stripov zagotovo že poznajo nekaj odgovorov na to vprašanje, ostali pa bomo morali počakati še dobre pol leta.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x