V San Diegu se je včeraj začela svetovno znana konferenca Comic-Con, ki pokriva vse od serij do filmov in še kaj vmes. Konference se je tudi letos udeležil stripovski gigant Marvel, ki nam je predstavil mnogo napovednikov. Eden izmed njih je dražilnik za Netflixovo tretjo stripovsko serijo Luke Cage. Luka Cagea (Mike Colter) smo spoznali že v seriji Jessica Joneskmalu pa bo napočil čas, da nam pokaže, kako se odreže v svoji lastni seriji. Po sabotiranem poskusu v zaporu dobi Luke Cage neverjetno fizično moč in nezlomljivo kožo. Cage je zdaj na begu pred zakonom in hkrati poskuša živeti svoje življenje v newyorški četrti, Harlem. Vendar, v osrčju njegovega mesta vladata krivica in zločin, kar ga prisili, da se odmakne od sence in se sooči s svojo preteklostjo.

Od opisa serije in vsebine dražilnika ne izvemo veliko, vendar dobimo smisel za ton serije, ki naj bi se razlikoval od ostalih Netflixovih serij, kot sta Daredevil in Jessica Jones, saj naj bi imel malo lahkotnejši ton (vendar ne tako lahkoten kot recimo, Maščevalci). Dogodki prihajajoče serije naj bi se odvijali le nekaj mesecev po sklepni epizodi prve sezone serije Jessica Jones, vendar lahko pričakujemo tudi nekaj vrnitve v preteklost (flashbackov), kjer bomo izvedeli več o tem, kako je Cage dobil svoje neverjetne moči. Celotna sezona serije Luke Cage bo izšla na Netflixu 30. septembra 2016.

luke cage, marvel, 2016, comic-con, serija, tv, netflix, daredevil, mcu, jessica jones, mike colter

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x