Na velikih platnih nas letos čaka le še eden superjunaški film, zato pa imamo na televizijskih zaslonih malo več izbire. Ena izmed teh je prihajajoča Netflix/Marvel serija Luke Cage. Še malo več kot mesec dni do izida najnovejše serije, se je Netflix odločil izdati še en in najverjetneje tudi zadnji napovednik za harlemskega superjunaka.

luke cage, marvel, mike colter, jessica jones, netflix, daredevil, house of cards, superhero, akcija, harlem, new york, maščevalci, avengers, superjunaki

Z novim napovednikom dobimo več informacij o seriji, vključno s potrjenimi prikazi junakove preteklosti in izvora njegovih moči ter prvi pogled na glavnega negativca serije. Ta bo Cornell “Cottonmouth” Stokes, ki ga igra Mahershala Ali (Igre Lakote: Upor – 1. in 2. delHiša iz kart). V stripih je Stokes drogeraški kralj in kot kaže bo imel tako vlogo tudi v seriji. V stripih ima tudi supermoči, ki so povsem enakovredne tistim glavnega junaka, vendar bomo videli, če bodo ustvarjalci to prenesli tudi na televizijske zaslone. V napovedniku lahko tudi opazite medicinsko sestro Claire Temple (Rosario Dawson), ki smo jo lahko videli tudi v serijah Daredevil in Jessica Jones. Serija se odvija nemudoma po koncu prve sezone Jessica Jones in Luke Cage je zdaj na begu pred zakonom ter hkrati poskuša živeti svoje življenje v newyorški četrti Harlem. Vendar, v osrčju njegovega mesta vladata krivica in zločin, kar ga prisili, da se odmakne iz senc in se sooči s svojo preteklostjo.

Po Luke Cageu, nas naslednje leto čaka še četrta in zadnja (napovedana) Marvelova televizijska serija, Iron Fist. Nato lahko še isto leto, v slogu Maščevalcev, pričakujemo še izid miniserije The Defenders, ki bo združila Daredevila, Iron Fista, Jessico Jones in Luka Cagea proti enotnemu sovražniku. Vseh 13 epizod serije Luke Cage bo izšlo na Netflixu 30. septembra.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x