Oboževalci Netflixove serije Daredevil ste danes prišli na svoj račun. Izšel je prvi daljši napovednik za prihajajočo drugo sezono priljubljene Marvelove serije. Odvetnik čez dan, borec proti zločinu čez noč, Matt Murdock, bo prestajal osebno krizo, saj bodo njegova dejanja iz pretekle sezone sprožila nov način bojevanja proti kriminalu, ki ga bo v svoji najsrditejši obliki opravljal Frank Castle, ki ga bolje poznamo kot Maščevalca (kot je trenutni uradni prevod lika Punisherja). V napovedniku Castle razlaga našemu junaku, da je Daredevil le polovična mera ter, da ne zadostujejo njegova dejanja, če kriminalci ostanejo živi (podoben pogovor ste morda lahko zasledili tudi v odlični seriji Kriva pota). Castla vodi sla po maščevanju, saj so mu mafijci ubili družino. Vendar njegovo maščevanje se ne ustavi le pri tistih, ki so mu odvzeli družino, ampak pri vseh kriminalcih. Punisher je Marvelov ikonični anti-junak in morebiti, bomo končno lahko ugledali dobro predstavo tega lika (posneti so bili že tri slabi filmi o Maščevalcu). Netflix je bil tako zadovoljen s predstavo igralca Jona Bernthala (Volk iz Wall Streeta, Bes, Sicario), da bomo lahko na Netflixu najverjetneje gledali njegovo lastno “spin-off” serijo.

daredevil, marvel, jessica jones, superhero, Charlie Cox, Rosario Dawson, Jon Bernthal, Deborah Ann-Woll, Netflix, 2016, tv, serija, napovednik

Kot kaže je Daredevil našel sebi enakovrednega tekmeca.

Frank Castle bo najverjetneje največji antagonist druge sezone, vendar zagotovo ne bo osamljen. Na koncu napovednika lahko vidimo Elektro Natchios, ki jo bo igrala Elodie Yung (G.I. Joe: Maščevanje, Dekle z zmajevim tatujem (VB) ). Elektra bo hkrati antagonistka kot najverjetneje tudi ljubezenska simpatija Murdocku (na žalost je tudi njen lik dobil slabo izdelan film leta 2005). Izgleda, da bo Daredevil imel polne roke dela tokrat, vendar upamo, da se bo poleg prej omenjenih antagonistov za nekaj trenutkov ponovno pojavil Wilson Fisk, ki nas je lani vse navdušil in hitro postal eden izmed najbolj priljubljenih zlikovcev v Marvelovem filmskem svetu. Vincent D’Onofrio, ki igra Fiska, zaenkrat ni označen na portalu IMDB, da bi bil vključen v kakšno epizodo nove sezone Daredevila, ampak če nas je Igra prestolov kaj naučila, temu ne gre vedno zaupati. Poleg novih dodatkov v zasedbi, se od pretekle sezone vračajo Deborah Ann Woll, Elden Henson ter Rosario Dawson (kot zdravnica Claire Temple, se je pojavila tudi v Jessica Jones). Pričakujte še en napovednik 25. februarja, izid celotne serije v enemu kosu je pa napovedan za 18. marec.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x