Danes je izšel novi napovednik za nadaljevanje akcijskega filma Padec Olimpa (Olympus Has Fallen), v katerem je Gerard Butler v vlogi Mika Banninga moral zaščititi ameriškega predsednika pred napadom severnokorejskih teroristov. Po nenavadni smrti britanskega premierja, se svetovni voditelji udeležijo njegovega pogreba v Londonu. Najbolj zaščiten dogodek vseh časov se hitro spremeni v smrtonosno past, saj je ogrožena večina zahodnih voditeljev, vključno z ameriškim predsednikom Benjaminom Usherjem. Edino upanje leži v pripadniku Tajne službe Miku Banningu, ki mora rešiti predsednika pred novim terorističnim napadom.

maxresdefault (5)

Obseg filma je nedvomno večji in lahko pričakujemo še veliko več akcije, kot smo je bili že deležni v predhodnem filmu. Ponovno se vračajo Gerard Butler, Aaron Eckhart ter Morgan Freeman, pridružili pa se jim še  bodo Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul ter Charlotte Riley. Film se bo sicer imenoval London je padel (London Has Fallen) in ima napovedan izid za 4. marec 2016.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

1
Pošlji komentar

avatar
1
0
0
 
0
Napovednik: Gods of Egypt (2016) - FILMSTART.
  Subscribe  
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
trackback
Napovednik: Gods of Egypt (2016) - FILMSTART.

[…] Gerarda Butlerja svojega priljubljenega igralca prihodnje leto ne boste gledali le v London je padel, temveč v še eni akcijski vlogi, kot egipčanskega boga puščave, Seta. Prihaja namreč Gods of […]