To poletje se na velika platna vrača tudi režiser Steven Soderbergh, avtor nekaterih komercialnih filmov kot sta Igraj svojo igro (Ocean’s Eleven, 2001) in Vroči Mike (Magic Mike, 2012) ter bolj “resnih kot je Preprodajalci (Traffic, 2000) Po tem, ko se je posvetil delu na televiziji, saj je avtor serije Kirurg (The Knick), se tokrat vrača z novo akcijsko komedijo, ki bo spremljala brata Logan, ki bosta poskušala izpeljati rop tekom dirke serije NASCAR v Severni Karolini.

Film se ponaša z izjemno igralsko zasedbo, saj bomo v glavnih vlogah spremljali Channinga Tatuma, ki je z režiserjem sodeloval že v prej omenjenem Vročem Miku, in nadarjenega Adama Driverja, ki je trenutno glavni zlikovec v franšizi Vojna zvezd, saj upodablja Kyla Rena, proslavil pa se je tudi z vlogami v filmih kot je Paterson (2016). Toda po napovedniku sodeč ju bo zlahka zasenčil gospod (zaenkrat še) James Bond oz. Daniel Craig, ki je doživel popolno preobrazbo.

Premiera je napovedana za sredino avgusta, zagotovo pa bo film mogoče videti tudi v Sloveniji.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me