Te dni smo lahko videli novo različico kostuma njegovega Batmana, ki bo prevzel eno vodilnih vlog v prihajajoči Ligi pravice (Justice League), toda Ben Affleck ima pred tem v ognju še eno vroče železo. Gre za igralčev najnovejši režiserski podvig z naslovom Zakon noči (Live by Night), ki bo Affleckov prvi film v vlogi režiserja po Misiji Argo, ki je leta 2013 osvojila kopico oskarjev, med drugim tudi za najboljši film leta.

Tudi tokrat se bo oskarjevec preizkusil v dvojni vlogi, saj ima v filmu tudi glavno igralsko vlogo. Zgodba nas bo popeljala v dvajseta leta prejšnjega stoletja, v čase prohibicije in z njo povezanega organiziranega kriminala, kjer bomo spremljali lik Joeja Coughlina, sina policijskega načelnika, ki pa je zakonu že zdavnaj obrnil hrbet. Gre za adaptacijo romana Dennisa Lehanea, katerega knjižna predloga je že poskrbela za zgodbo prvega Affleckovega režiserskega poskusa, ki sliši na ime Zbogom, punčka (Gone Baby Gone), in za mnoge ostale izredno hvaljene filme, kot so Zlovešči otok (Shutter Island), Skrivnostna reka (Mystic River) in Umazani denar (The Drop).

Poleg že nekajkrat omenjenega Afflecka bomo v filmu lahko videli še Scotta Eastwooda (Najdalša pot), Elle Fanning (The Neon Demon), Zoe Saldano (Zvezdne steze: Onkraj) in Sienno Miller (Ostrostrelec). Premiera je v ZDA napovedana za 13. januar, medtem ko bomo film v Sloveniji videli ob koncu meseca februarja.

Ben Affleck

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
Igor Harb
3 leta nazaj

Ta klobuk je še en dokaz, da bi moral ostati za kamero pri svojih filmih. V Računovodji ful bolj obeta.

Nik Beseničar
Urednik
3 leta nazaj

Klobuk gor ali dol, Affleck je za nekoga, ki je včasih hodil z Jennifer Lopez, prehodil dolgo pot. 😀

2
0
()
x