Warner Bros. je predstavil tudi naslednje veliko orožje, težko pričakovano Ligo pravičnikov (Justice League), ki bo studiev odgovor na Marvelove Maščevalce (Avengers). Film bo hkrati tudi naslednik letošnjega Batmana proti Supermanu, medtem ko bo režija ponovno pripadla Zacku Snyderju.

Kritike režiserjevega letošnjega filma so ustvarjalcem kot kaže prišle do živega, saj je v nekaj več kot dveh minutah zbranih več šal, kot v triurnem spektaklu kakršna je bila Zora pravice. V dražilniku spremljamo Bruca Wayna, ki se loti rekrutiranja bojevnikov za branjenje planeta pred morebitno grožnjo, katera je bila napovedana v prejšnjem filmu. Najprej ga pot zanese k Khalu Drogu, pardon Aquamanu, ki ga bo upodobil znanec iz Igre prestolov, Jason Momoa. Vidimo tudi Cyborga (Ray Fisher), medtem ko je prizor z Barryjem Allenom oz. Flashom (Ezra Miller) vse kar so si oboževalci želeli, toda obenem pa zelo spominja na snidenje Tonyja Starka in Petra Parkerja iz Državljanske vojne.

Že pred kakim mesecem dni so ustvarjalci obljubljali prehod na lahkotnejši ton, kar je vidno tudi v prvem napovedniku, medtem ko so se odločili zaenkrat posneti le en film Lige pravice, čeprav sta bila napovedana dva. Glede na medel začetek DC-jevega filmskega univerzuma je odziv odgovornih povsem logičen in zanimivo bo videti končni produkt. Kar se tiče zgodbe filma smo nekaj namigov dobili že v letošnjem spopadu titanov, saj je Lex Luthor opozoril na prihod tuje grožnje, Bruce Wayne pa se je sprehodil skozi vizije potencialne prihodnosti, kjer Zemlji vlada mogočni zlobnež Darkseid. Zaenkrat je prisotnost slednjega še zavita v tančico skrivnosti, bo pa glavni zlikovec njegov prvi general Steppenwolf, ki pa še čaka na primernega igralca za upodobitev na velikem platnu.

Poleg povratnikov iz Batmana proti Supermanu se bodo igralski zasedbi še pridružili J.K. Simmons, Willem Dafoe in Amber Heard. Izid filma je napovedan za november prihodnje leto.

ben affleck, batman, henry cavill, superman, batman proti supermanu, zora pravice, jesse eisenberg, dc comics, zack snyder

Velika trojica Lige pravice se nam je predstavila že letos.

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x