Lik Tarzana je od svojega nastanka leta 1914 doživel mnogo adaptacij in “remakeov”, tako v igranem kot tudi v animiranem filmu. “Kralja džungle”, plod pisatelja Edgarja Rica Boroughsa, bomo letos lahko ponovno videli v igranem filmu, za katerega je izšel tudi drugi napovednik. V Legendi o Tarzanu je naš junak že srečno poročen s svojo drago Jane in živi pod imenom John Clayton III, lord Greystoka. Britanski parlament ga nekega dne prosi, da pomaga trgovski misiji v Kongo, vendar ne sluti, da je samo lutka v večjem načrtu pretkanega belgijskega kapitana Leona Roma.

tarzan, kralj džungle, disney, wb, samomorilci, margot robbie, christoph waltz, true blood, samuel l. jackson, pustolovski, poletje, 2016

Po napovedniku sodeč se film ne bo posvečal Tarzanovemu izvoru, ampak dogodkom, ki so se zgodili po tem, ko se je Tarzan spoznal s svojo ljubljeno Jane. V vlogi “kralja džungle” bo zaigral švedski igralec Alexander Skarsgård, ki ga oboževalci serije Prava kri najbolje poznamo kot vampirja Erica Northmana. Vlogo pretkanega antagonista Leona Roma bo prevzel avstrijski igralec Christoph Waltz, ki mu igranje takšnih vlog vsekakor ni tuje. Vlogo Jane je prevzela izjemno popularna avstralska igralka Margot Robbie (Volk z Wall Streeta, Žarišče), ki jo bomo letos lahko videli v še enem filmu studia WB, Odred odpisanih (Suicide Squad). Film bo režiral David Yates, ki je pred tem režiral poslednje štiri filme o Harryju PotterjuLegenda o Tarzanu po načrtovanju izide julija 2016.

tarzan, kralj džungle, disney, wb, samomorilci, margot robbie, christoph waltz, true blood, samuel l. jackson, pustolovski, poletje, 2016

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me