Oktobra se na velika platna po sedmih letih vrača najbolj nerodni agent njenega veličanstva Johnny English. Gre za tretji del komedije, v kateri se Rowan Atkinson vrača kot priljubljeni naključni skrivni agent, ki je pred novo zahtevno nalogo. Hekerski napad je namreč razkril identiteto vseh delujočih tajnih agentov v Veliki Britaniji, Johnny English pa je znova zadnje upanje, da pretkanega hekerja ulovi. A ker je bil nerodni tajni agent že v pokoju, mu novodobna tehnologija ni kaj preveč blizu.

Če je nerodni tajni agent Johnny English v prvem delu leta 2003 iskal zločinca, ki je skušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo – najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet – premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.

V Slovenijo film prihaja 18. oktobra, poleg Atkinsona pa bomo od znanih obrazov v filmu videli še Olgo Kurylenko in Emmo Thompson.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me